Company of the year award 9

„КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА” – 2014

ГОДИШНИ НАГРАДИ

на СПИСАНИЕ BUSINESS LADY

Списание Business Lady има удоволствието да организира първите си Годишни награди „Компания на годината”. Наградите се присъждат в различни категории. Събитието се провежда с любезното партньорство на Българска търговско-промишлена палата, Софийска търговско-промишлена камара, Асоциацията на бизнес експертите в България, Сдружение „Обединени бизнес клубове”, Mail.BG, Radar.BG, BLife.BG, BNews.BG, Хайлайф, b2bmagazine, Bulevard.bg, Svejo.net.

Уважаема госпожо Прентис,

С удоволствие,Ви каним на събитието и награждаването КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА!

Заповядайте, да Ви връчим Награда като Управляващ Директор на
“Ноубъл манхатан коучинг” ,
За «Компания на годината – Изграждане на успешни бизнес практики”-
Награда за развитието на Коучинга в България» !

Подготвили сме тържествена програма, и PR пакет за популяризиране на всички достижения на наградените компании!
Приложено ви изпращам представяне на предстоящите годишни награди на сп.
Business Lady “КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА’2014”, които ще се проведат на 16 декември в Кемпински хотел Зографски, София.

Подбрани са различни категории, сред които Социална дейност, Грижа за обществото, Работа с деца, Успешен мениджмънт, Ефективни комуникации, Иновативен мениджмънт, Рекламна кампания, Бързо развиваща се компания/продукт, Налагане на търговска марка, Етичен бизнес и други, в които институции и компании ще бъдат оценени подобаващо.

Наградите ще се връчват за заслуги, свързани с:
– развитие на човешкия капитал;
– непрекъснато повишаване на качеството на предлагания продукт/услуга;
– конкурентоспособност и иновации;
– успешен бизнес модел;
– корпоративна социална отговорност;
– позитивен обществен имидж;
– други.

Целта на наградите „Компания на годината” е да се даде гласност на добрите бизнес практики, да се популяризира успешната индустрия в световен и локален мащаб, да се фокусира общественото внимание върху иновативни и актуални модели за управление на бизнеса и компанията, като по този начин се поощри предприемачеството сред българската общественост. Наградите на списание Business Lady са продължение на основната цел на изданието – да споделя успешни бизнес практики, да бъде трибуна за различни професионални успехи, лични качества и достижения.

СЪБИТИЕТО:
Ще присъстват над 150 официални лица, представители на бизнеса и политиката у нас, гости и приятели на списанието, които ще се насладят на изтънчена седяща вечеря, докато наблюдават официалното награждаване и незабравимата шоу програма. Официалната част на събитието ще бъде с продължителност два часа и ще включва:
– Откриване на официалната част от водещите на събитието и представяне на компаниите, които ще бъдат наградени в различните категории;
– Приветствени думи от екипа на списание Business Lady, Business Lady Club и ВИП гостите и партньорските организации на събитието;
– Анонсиране на категориите и имената на най-успешните компании с кратко представяне (видео и текст);
– Награждаване на компаниите (техни представители) в различните категории (в няколко части);
– Шоу програма (в няколко части);
– Специални награди, които ще бъдат връчени от медийните партньори и спонсорите на събитието;
– Закриване на първите годишни награди „Компания на годината” на списание Business Lady и фонова музика.

***********************************

Списание Business Lady е единствено по рода си тримесечно информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория. Това е списанието на всяка уважаваща себе си съвременна работеща жена. Изданието има редица осъществени проекти (освен печатния си и он-лайн формат) – три Годишни награди на сп. Business lady (2012, 2013, 2014), Годишни награди за благотворителност и КСО „Златно сърце” (2014), Годишни награди „Компания на годината” (2014) Благотворителен бал (2013, 2014), Социални кампании, Диамантено парти и др.