Continuous Coaching Education към ICF

Както знаете обучителната програма на Ноубъл Манхатан – Диплома за Практикуващ Life and Executive Коуч (the Practitioner Coach Dipoma, PCD закратко) е акредитиран и от International Authority of Professional Coaching and Mentoring и от ICF

Различните елементи на програмата могат да ви донесат точки Continuous Coaching Education към ICF по ключовите коучинг компетенции.

например – 1 PCD уебинар = 1 точка CCE към ICF

в годината имате достъп до 20 уебинара = 20 точки CCE ICF

– участието в един мастър клас ви носи 4 точки CCE ICF

в годината имате достъп до 10 мастъркласа = 40 точки CCE ICF

И мастъркласовете и уебинарите са отворени за всички, които желаят да се ползват от постоянната подкрепа, която Ноубъл Манхатан предлага, независимо къде сте се обучавали като коуч (или не сте).

Другите елементи на програмата – менторските сесии, резиденшълите, уебинарите за развитие, писмените работи, участието в стъди-бъди групи, също носято CCE точки към ICF, но за тях със сигурност трябва да сте студент по програмата, понеже не са отворени извън кръга на нашите студенти.

Защо си струва да се включите с годишен абонамент за уебинарите на Ноубъл Манхатан?
С минимална инвестиция, получавате богата подкрепа на Ноубъл Манхатан Коучинг, като имате достъп до материята, включена в три от програмите на коучинг обучение – изключително добър шанс с висока възвръщаемост.