Skopje Coaching Support Group News

Home/Skopje Coaching Support Group News

Events organized by the Coaching Support Group in Skopje, Macedonia.

The events are led by Limba Veselinovikj, President CSG and her team of officers.

During the worldwide health emergency situation all on location meetings are currently replaced by ONLINE Coaching Support Group Europe-CE monthly meetings.

Покана за бесплатно предавање на тема “Сам свој лидер” – 29ти Aвгуст 18:45 часот

Во Јули се одржа уште една успешна средба од низата средби на Групата за Подршка на Коучинг Скопје, каде предавач ни беше Марина Анчевска, Мастер НЛП Тренер, и успешен Бизнис Коуч во Македонија. Дел од атмсоферата можете да погледнете на линкот подолу. httpss://bit.ly/2N4wMQQ Доколку сте ја пропуштиле средбата, не очајувајте [...]

By |August 16th, 2019|Skopje Coaching Support Group News|Comments Off on Покана за бесплатно предавање на тема “Сам свој лидер” – 29ти Aвгуст 18:45 часот
Go to Top